VSENV
Afvalverwerking

Watertank op maat laten maken πŸ‘

Een watertank op maat laten maken is niet zo moeilijk als je denkt, het enige wat je hoeft te doen is de juiste afmetingen doorgeven en ze zorgen ervoor dat jij de juiste watertank bezorgd krijgt. Maar hoe zit het met het opslaan van regenwater? Er zijn namelijk een aantal scenario’s waarbij een watertank goed van pas kan komen. Ik zal je een persoonlijke ervaring met je delen, ik zelf heb een grote watertank in mijn tuin staan en heb deze altijd gebruikt om drinkwater op te slaan, deze drinkwater gebruikte ik om mijn planten, bomen en nog veel meer te voorzien van drinkwater met hemelwater.

Wat er precies gebeurde met mijn watertank

De watertank die ik had staan in mijn tuin is het slachtoffer geworden van een vreemde storm, de bliksem die in mijn tuin insloeg heeft de watertank ernstig beschadigd. Daar zat ik dan, met een hoop water waar ik helemaal niets meer mee kon. Ik had besloten om een nieuwe watertank te bestellen, snel de afmetingen opgenomen (lengte, breedte en inhoud per m³). Via de website watertank.nl een offerte opgevraagd om zo zeker te zijn van de laagste prijs. Binnen enkele uren had ik een scherpe offerte in mijn mailbox met de juiste kunsstof watertank. Vriendelijke vroeg de verkoper mij of een septic tank misschien een betere optie was. Daar had ik goed nagedacht en had besloten om toch maar een watertank te bestellen, wel vriendelijk van de meneer. Hij had begrip voor mijn situatie en beloofde mij dat hij zo snel mogelijk een watertank bij mij thuis zou afleveren.

Tijdens mijn zoektoch op het internet viel mij op dat er meerdere bedrijven zijn die verschillende soorten watertanks te koop aanbieden. De prijzen die je voor een simpele watertank betaald is enorm verschillend, daarom raad ik je aan om goed te vergelijken voordat je daadwerkelijk een tank koopt. Je wilt niet teveel betalen en wel kwaliteit krijgen voor je geld. Dan zit je bij https://www.watertank.nl gelukkig goed.

Naast watertanks hebben zij ook een aanbod van verticale, horizontale, rechthoekige en septische tanks. Wel zo handig, je kunt precies vinden waar je naar op zoek was. Toevallig heb ik vandaag een email ontvangen van watertank over dat zij ook aan watertank verhuur doen, heel handig en zeker aan te raden. Want de laatste keer dat ik had besteld was er snel geleverd, hadden zij een scherpe prijs, en is de watertank van hoge kwaliteit. Ik zal de volgende keer zeker weer bestellen als ik een watertank nodig hebt. Naast watertanks kun je er ook terecht voor alle soorten toebehoren, hierbij kun je denken aan kleine waterpompen, aansluitmateriaal (rubbertjes etc.) Ontluchting deksels en nog veel meer.

Ook de bezorging, levertijd en verzending verliep helemaal zonder zorgen. De tank werd voor mij geplaatst en toevallig begon het dezelfde avond nog met regenen. Binnen enkele uren was de watertank vol en heb ik de planten in mijn tuin weer water kunnen geven, lekker goed op de kosten bespaard. πŸ˜€